nebola som tu asi pol roka, teda toto bolo prvé, a možno ajposledné odpovedanie, prišlo mi to ako upozornenie na mail, nediskutujem s vami, a myslela som,že ste si povedali svoj názor, ja som si povedala svoj, zaujímajú názorové pochody ľudí, sú vo veľa veciach poučné. som pripravená, aj nato, že si občas slovne chce niekto aj poudierať, ale aj to je len forma názoru, preto som vám tam dala kontext váš, lebo sa mi zdá, že je to náladové, a teda v skutku netreba viac odpisovať, ani sa snažiť, nakoľko to potom vyznieva ako monolog, i ked tu by sa dal viesť aj príjmný dialog, ale nato treba ľudí, čo nemajú toľké predsudky, a v skutku napoužívajú slová, ako vy. nebudem vyberať z kontextu, akbudete pozorne čítať nájdete tam rozdielnosť, v každom príspevku, či to láskavé slovo, či ubližovanie nepriateľom, ale nechcem ublížiť ani vám, ani nepriateľom, chcem vám len popriať všetko dobré, aby ste mali veľa možností a príležitostí na pokecanie si s rovnocenným partnerom, kedže nie som pre vás dobrá,
to že tu mám veľa príspevkov, si nemyslím že je to zlé, lebo je to fórum, netreba si to mýliť s niečim iným, ale ako som tu už písala , je tu smutno, toď tak toto všetko, viac sa mi naozaj nechce, krásny den.
|
|