Slovenská akadémia klasickej homeopatie

Fórum pre záujemcov o homeopatiu a študentov homeopatie
Aktuálny čas je Pon Nov 18, 2024 5:52 am

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 15 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Kosice
PoslaťNapísal: Uto Jan 26, 2010 1:26 pm 

viete mi poradit dobreho HOMEOPATA v Kosiciach?? Fakt s ktorym mate osobnu skusenost a aj vam pomohol... dakujem

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: Str Feb 03, 2010 8:13 pm 

Dr. Jana Kolenova
http://www.homeopat-kurzy.sk/

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Kosice
PoslaťNapísal: Štv Feb 04, 2010 11:10 am 

...a ta pani Kolenova Vam pomohla aj? ALebo len ste poculi, ze je dobra?

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: Štv Feb 04, 2010 8:08 pm 
Site Admin

Vaša otázka len potvrdzuje veľkú pravdu, že Slováci sú referenčný národ. :D
Každý homeopat má úspešné prípady a aj pacientov, ktorým nepomohol. Platí to aj pre tých najznámejších svetových homeopatov.
Ak homeopat pomôže vášmu susedovi, ešte to neznamená, že určite pomôže aj vám a naopak. Percento úspešnosti je v našej praxi okolo 80 % + 5 % sú vyliečenia, ktoré hraničia so zázrakom. Veľmi to závisí od stavu, v ktorom sa človek nachádza. Ak máme známy homeopatický liek, ktorý presne zodpovedá stavu pacienta, máme teda presný liek, potom výsledok liečby je fantastický a niečo také sa nedá dosiahnuť žiadnou inou metódou liečby.
Dr. Kolenová je dobrá homeopatka. Môžete sa spokojne na ňu obrátiť. Poznám veľa prípadov pacientov, ktorým pomohla.

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: hm
PoslaťNapísal: Sob Feb 06, 2010 11:39 pm 

...lenze mna nezaujima ci je dobra podla vas, mna zaujima skor ze komu a s cim pomohla... :lol:

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: Uto Feb 09, 2010 3:08 pm 

Ja osobne mam s p. Kolenovou negativnu skusenost.
Mozno bola v case ked som ju kontaktoval, resp. manzelka vytazena, akzdopadne po prvom vysetreni uz sa s nou nedalo spojit, aj ked sme to opatovne skusali. Ale netvrdim, ze je zla homeopatka, iba ze s nou mam negativnu skusenost.

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: Str Feb 10, 2010 3:55 pm 
Site Admin

Dr. Kolenova je podla mna najlepsia homeopatka v Kosiciach. Poznam jej prax a viem o mnohych velmi uspesnych pripadoch, ktore liecila. Urcite je jedina v Kosiciach, ktora sa homeopatii venuje na plny uvazok.
Zavolal som jej a spytal sa na problem s komunikaciou. Velmi ju mrzi, ak ste sa nevedeli s nou spojit. Prekvapilo ju to, pretoze vzdy odpoveda na maily. Jej mail je: jana.kolenova@gmail.com
Mozno sa stalo, ze ste jej volali v case, ked prave mala pacienta. Ma pohyblivu pracovnu dobu, takze nema vymedzeny cas, kedy sa jej da volat. A neda sa volat spat na kazde telefonne cislo, ktore mame v pamati neprijatyych hovorov. Najlepsie je teda napisat na e-mail alebo prist na dohodnutu kontrolu.
To mozem potvrdit. Denne mam desiatky telefonatov. Aj ked ja mam vyhradeny cas na telefonaty, mnohi ludia volaju kedy ich napadne. Najma pocas vysetrenia je to velmi neprijemne, lebo sa narusi proces odoberania pripadu.
A je pravdou aj to, ze neda sa vyhoviet kazdemu. Vzdy budu ludia, ktorim sa nebude pacit presne to iste, co ini velmi ocenia.
Je zvlastne, ze vas nezaujima moj nazor, ale chcete zoznam pacientov komu a s cim pani doktorka pomohla. Pytate si takyto zoznam pacientov a vyliecenych stavov aj ked idete k obvodnemu lekarovi, internistovi, initernistovi a stomatologovi?

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: Str Feb 10, 2010 9:45 pm 

Dobrý deň,
vidím, že sa tu píše o Dr. Kolenovej, tak by som chcela vyjadriť svoj názor, nakoľko celá moja rodina aj priatelia sa u nej liečime. Ako pacient môžem napísať, že ja osobne mám s ňou, naopak, len pozitívne skúsenosti. Poznám ju ako veľmi zodpovednú a empatickú homeopatku, ktorá vždy myslí na svojich pacientov, zaujíma sa o nich nielen na vstupnom vyšetrení, ale aj po ňom, či už formou mailov, telefonicky alebo v rámci osobného stretnutia - na kontrole.
A čo sa týka Mareeeka, ktorý sa pýtal na výsledky Dr. Kolenovej: homeopatia nemá obmedzenia, čo sa diagnóz týka. Takže aj Dr. Kolenová má akiste vo svojej praxi najrôznejšie prípady chorôb - akútnych aj chronických. Úspech v liečbe však nezáleží len na homeopatovi, ale aj na nás pacientoch. Homeopat je závislý na informáciách, ktoré sme mu schopní povedať o sebe, o svojom probléme. Homeopatia je navyše naozaj náročná veda a rovnako každý jeden z nás je veľmi zložitý. Takže nájsť niekedy ten správny konštitučný, ale aj akútny liek je, podľa mňa, naozaj umenie (skladám hold všetkým klasickým homeopatom). Nie vždy sa to podarí na prvýkrát. Napr. u mňa to bol v rámci konštitučnej liečby až tretí liek, ktorý so mnou urobil "zázrak", hoci aj predošlé dva lieky ma vždy v niečom posunuli a pomohli. U syna zase bol vždy hneď prvý liek ten správny.
Každý pod pojmom "dobrá" rozumieme niečo iné, máme iné merítka kvality. Ja si na Dr. Kolenovej veľmi vážim jej schopnosť porozumieť súvislostiam v tom-ktorom prípade a analyzovať ho, čo je pre správny predpis veľmi dôležité. Rovnako aj to, že sa nikdy nevzdá a stále sa pacientovi snaží pomôcť zo všetkých svojich síl. Ak chcete vedieť konkrétne, v čom mi pomohla, tak napr. (nedá sa vymenovať všetko): všetky akútne ochorenia úspešne liečime pod jej vedením, pomohla mi homeopaticky pri nepostupujúcom pôrode, liečime sa u nej celá rodina konštitučne a ja sa dnes naozaj cítim ako človek, ktorý šťastnejšie a vedomejšie žije svoj život, nehľadiac na to, že nemám už reumatické bolesti kĺbov, chronickú únavu a mnohé kožné problémy.Svojím predpisom pomohla môjmu synovi s kolikami, ktoré vyplývali z jeho veľkej uzavretosti, aj od panického strachu z detí a vďaka jej odporúčaniam sme u syna zabránili vážnym zdravotným komplikáciám. Tiež som toho názoru, že niet nad osobnú skúsenosť - nikto Vám neporadí lepšie než Vy sám sebe cez osobné prežitie. Držím Vám palce, aby ste nakoniec našli toho "svojho" homeopata.

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: Pia Feb 12, 2010 6:30 am 

pre BEDOB a p.Kolenova Vam pomohla? Alebo nie? Mate teraz inu homeopatku? Je dobra a smiem vediet jej meno?

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: Sob Feb 13, 2010 7:42 pm 

Dobry den, neda mi nereagovat na tuto otazku. Ak chcete mat konkretneho vylieceneho pacienta Dr. Kolenovej, tak ho tu mate. Mne pomohla z depresie a synovi z castych zapalov uska a angin. Uz 2 roky nebol chory, takze ja som naozaj velmi spokojna a vdacna. Dr. Kolenova je dobry homeopat a ma vela skusenosti, ja by som to na vasom mieste skusila aj ked mate jednu zlu referenciu.
Ak chcete ale silou mocou niekoho ineho, mozete skusit Dr. Madzinovu.
Prajem vam vela stastia a rychle uzdravenie.

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: Str Feb 17, 2010 2:11 pm 

Mareeek píše:
pre BEDOB a p.Kolenova Vam pomohla? Alebo nie? Mate teraz inu homeopatku? Je dobra a smiem vediet jej meno?

P.Kolenova navrhla prvotnu liecbu, nasledne sa s nou uz nedalo spojit.
Ako prvotnu liecbu navrhla nieco , co malo zmysel, len to podla mna chcelo dotiahnut. Mozny je fakt, nevylucujem, ze bolo lepsie napisat mail, ako zavoalt, ale prve kontakty boli prave cez mobil a slo to, takze tak akosi sme predpokladali dalsiu komunikaciu.

Mareek, nie momentalne nemam homeopata v kosiciach pre seba, resp. manzelku, ale mojim detom velmi pomohla svojho casu p. Nemethyova, detsky lekar na Furci.

Este raz, ale chcem povedat ze negativna skusenost s p.Kolenovou nebola co sa tyka liecby, ale komunikacie, takze na vasom mieste by som, podla referencii aj tuto, kontaktoval p.Kolenovu.

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Kosice
PoslaťNapísal: Str Okt 02, 2013 6:34 pm 
Aj ja hľadám homeopata v Košiciach... a narazila som na dr. Janu Kolenovú. Vie mi niekto odpovedať na moju otázku ohľadom vzdelania pani Kolenovej? Pravdupovediac, nepôsobí to mňa pozitívne, keď si niekto uvádza titul, ktorý na SVK neexistuje. Takže mi vychádza, že buď získala titul mimo našej republiky alebo používa titul, ktorý je len zastieraním skutočného titulu, ktorý v skutočnosti má. (Verím, že verzia C, teda že používa titul neoprávnene z dôvodu, že žiaden nemá, ani neprichádza do úvahy). V prípade, že verzia B je správna - prečo niekto používa titul, ktorý nemá? Hanbí sa za to? Alebo chce navodiť "bežnému konzumentovi" dojem, že je lekárka? Každopádne, verím, že je to inač, lebo by mi bolo, slušne povedané, z toho smutno.

Ohlásiť tento príspevok

Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Str Okt 30, 2013 3:48 pm 

Dobrý deň.
Pani doktorka Kolenová samozrejme má lekárske, ako aj homeopatické vzdelanie. Inak, všetky informácie o nej si môžete ľahko nájsť na jej stránke www.homeopat-kurzy.sk .

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Štv Jan 07, 2016 1:57 pm 
Čo sa týka pani Kolenovej, tiež som mala problém s komunikáciou. Na osobné stretnutie dávala termíny až o niekoľko mesiacov, na mailové otázky odpovedala vždy až po niekoľkých dňoch, čo bolo napr. v prípade akútnych zápalov neskoro. V prípade riešenia chronických zdravotných problémov mi nevedela pomôcť, resp. len veľmi čiastočne, myslím že to bolo práve kvôli tomu že na osobné stretnutie nemala čas a cez maily som jej možno nevedela dať správne informácie na presné určenie lieku.

Ohlásiť tento príspevok

Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Uto Sep 06, 2016 1:04 am 
Keď som si prečítal túto diskusiu, musel som zareagovať, keďže celá moja rodina sme pacienti dr. Kolenovej. Áno čakali sme dlhšie, kým sme mali termín na vyšetrenie, ale keď som s ňou prvý krát volal, doktorka Kolenová mi dala na výber iného homeopata, ak by nám to veľmi súrilo. My sme sa na základe referencií na ňu rozhodli počkať a ukázalo sa nám to ako veľmi dobré rozhodnutie, lebo nám pomohla a sme s ňou veľmi spokojní.
Čo sa týka odpovedí na akútne problémy, pokiaľ viem tak akútna homeopatia nie je zahrnutá v konštitučnej liečbe, iba u detí do dvoch rokov (nakoľko sa nás to týkalo). Naša skúsenosť bola, že na akútne otázky veľmi rýchlo reagovala, pretože naše dieťa bolo veľmi často choré – stalo sa, že sme si mejlovali aj niekoľkokrát za deň. Pani Kolenová nás aj upozornila, že ak je problém akútny, vždy môžeme poslať sms, ona sa potom vždy okamžite ozvala, alebo sme jej volali, ak to bolo súrne. Je ale asi normálne, že každému vyhovuje niečo iné. Ja ale predpokladám, že pri takej rozsiahlej praxi, ako má doktorka Kolenová, že nie každému sa dá vždy a za každých okolností vyhovieť. Ja som len chcel napísať, že celá moja rodina (a to podotýkam, že časom už aj širšia) sme s ňou spokojní. Tak toľko moja skúsenosť.

Posledné zvýraznenie urobil Anonymous dňa Uto Sep 06, 2016 1:04 am

Ohlásiť tento príspevok

Odpoveď s citáciou  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 15 ] 

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 99 hostia

Môžete zakladať nové témy v tomto fóre
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre