Dobry den. Chcela by som poprosit o radu, lebo uz som naozaj zufala. Uz dlhsiu dobu /vyse 4 rokov/ mam problemy s vytokom /vodnatym/ a stipanim rodidiel, obcas sa k tomu prida aj isty diskomfort v oblasti podbruska, priapden mierne bolesti pri styku. Minuly masiac to vyustilo do silnejsieho zapalu /ureaplazma urealyticum/, prave som po dobrati mesacnych ATB, ale po ich vysadeni sa vsetko okamzite vratilo. Naozaj si uz neviem rady. Sucasne by som rada mala babetko, ale takto sa bojim. Teda jedno dietatko uz mam /problem otehotniet nebol/, ale v prrvom tehu som mala podobne priznaky /vytoky.. stipanie/ a hrozil mi predcasny porod, tak sa bojim ist do tehotenstva v takejto situacii. Ine zdravotne komplikacie nemam, iba urcite mierne alergie /minuly rok som mala par mesiacov alergicku nadchu, ale po kratkej liecbe presla/. Co sa tyka mojej charakteristiky /videla som, ze to pomaha pri vybere lieku/ - som celkovo dost zimomrivy typ, chuti mi najma vsetko slane a sladke /casto striedam jedno po druhom/, mliecne vyrobky velmi nie, spavam najradsej na bruchu s rukami pod sebou, som skor aktivny a dominantny typ cloveka, ktory tazko vydrzi v pokoji /aj pri rozpravani sa musim hybat/, sucasne som vseobecne dost nervozna, nepokojna a perfekcionalisticka . Budem velmi vdacna za akukolvek radu, lebo uz som z toho naozaj unavena a naozaj by som chcela druhe dietatko....
|
|