Tuberculin som vtedy nezohnala, tak som podala Calc.phos. Neviem, ci to s tým súvisí, ale prvé štyri dni bol zaujatý "výbuchmi". Najprv sa mu snívalo, že sme bývali v domčeku na okraji lesa a ten vybuchol. Potom sa nasledujúce dni k tej téme často vracal, bál sa, že náš byt, dom (bytovka, kde bývame) vybuchne. Chrápanie sa trochu zmiernilo, ale v podstate ešte stále pretrváva. Nie je to však také hrozné ako predtým. Inak je príšerne vzdorovitý. Neexistuje, aby s niečím súhlasil - ani na desiaty raz, snaží sa za každú cenu prebiť si svoje. Keď sa mu to nedarí, je agresívny. Kope, bije sa. V škôlke (kde nerád chodí, lebo tam musí poslúchať) s ním nie sú žiadne výchovné problémy, pred cudzími ani necekne. Dominantný sa snaží byť len doma. Tak ma z tejto jeho vlastnosti napadá Lycopodium, ale zas som nie v homeopatii zbehlá, takže neviem, čo by ešte prichádzalo do úvahy. Ako malý bol hrozne ukričaný, niekedy kričal nonstop celý deň, akoby bol frustrovaný z toho, že nemôže chodiť a hovoriť. A má úplne tmavý, hustý výtok z ucha - to sa mu po tomto Calc.phos. zmiernilo.
Dúfam, že nevadí, že som sa tak rozpísala
Zatiaľ som mu dala calc.phos. len raz, je tomu týždeň aj pol.