Dr. Kolenova je podla mna najlepsia homeopatka v Kosiciach. Poznam jej prax a viem o mnohych velmi uspesnych pripadoch, ktore liecila. Urcite je jedina v Kosiciach, ktora sa homeopatii venuje na plny uvazok.
Zavolal som jej a spytal sa na problem s komunikaciou. Velmi ju mrzi, ak ste sa nevedeli s nou spojit. Prekvapilo ju to, pretoze vzdy odpoveda na maily. Jej mail je:
jana.kolenova@gmail.com
Mozno sa stalo, ze ste jej volali v case, ked prave mala pacienta. Ma pohyblivu pracovnu dobu, takze nema vymedzeny cas, kedy sa jej da volat. A neda sa volat spat na kazde telefonne cislo, ktore mame v pamati neprijatyych hovorov. Najlepsie je teda napisat na e-mail alebo prist na dohodnutu kontrolu.
To mozem potvrdit. Denne mam desiatky telefonatov. Aj ked ja mam vyhradeny cas na telefonaty, mnohi ludia volaju kedy ich napadne. Najma pocas vysetrenia je to velmi neprijemne, lebo sa narusi proces odoberania pripadu.
A je pravdou aj to, ze neda sa vyhoviet kazdemu. Vzdy budu ludia, ktorim sa nebude pacit presne to iste, co ini velmi ocenia.
Je zvlastne, ze vas nezaujima moj nazor, ale chcete zoznam pacientov komu a s cim pani doktorka pomohla. Pytate si takyto zoznam pacientov a vyliecenych stavov aj ked idete k obvodnemu lekarovi, internistovi, initernistovi a stomatologovi?