Ja si musim pani
Vierku Golsku zastat! Rok som sa neuspesne liecila na astmu roznymi druhmi liekov u nasich doktorov, ci uz to boli spreje alebo tabletky, vysledky boli coraz horsie. Po roku neuspesneho liecenia lekarmi, som bola neskutocne vycerpana - psychicky ale aj fyzicky. Moj zdravotny stav sa celkovo zhorsoval, moj imunitny system bol oslabeny a pridruzili sa rozne prechladnutia. Vreckovky a spreje boli mojou nechcenou sucastou. Nezvladala som skolu, ani veci bezneho zivota. Pani Golsku sme raz videli v televizii a tak som sice aj vahala, ale ked sa clovek citi zle, je ochotny vyskusat cokolvek. Po prvej navsteve som si precitala vela veci o homeopatii, kedze som o nej prilis nevedela a informacie od pani Golskej mi prisli zvlastne. Je pravda ze som sa toho bala. Vysadila som lieky a spreje uplne, aj ked som ich vzdy mala pri sebe, v pripade, ze by som dostala zachvat. Kasel a dychanie boli prve dni a noci horsie, ale mozno po tyzdni, mozno to bolo aj menej sa mi zacalo rapidne ulavovat a ostala som kludnejsia (inak som bola v poslednej dobe vybusny clovek). Kontrola u mojej alergologicky bola sokujuca. Pochvalila ma, vraj vidno, ze lieky uzivam tak ako mi ich predpisala a znizila mi davku. Pri dalsej navsteve pani golskej som zacala chapat jednotlive suvislosti medzi zdravotnym stavom a liecbou. Este sa po siestich mesiacoch stale liecim, ale musim si zaklopat, ze hoci zacali kvitnut kvety, ja absolutne nekycham, a co sa tyka astmy- mam pocit akoby som ju ani nemala. O mesiac som objednana ku svojej alergologicke, takze som zvedava na jej hodnotenie. Cas ukaze ci sa mi astma nevrati, ale konecne si po roku a pol znovu uzivam zivot. Ja som mala mozno to stastie, ze som nemala ziadne vyrazne zmeny po uziti guliciek a ze mi zaberali tak ako mali, mozno to u kazdeho inak funguje, neviem. Je vela homeopatov, ako citam, aj lacnejsich, ale urcite nelutujem, aj ked ozeliem mozno jednu-dve dovolenky, ale som rada, ze som rada a to je hlavne