Návrat z Indie – skusenosti s homeopatickou profylaxiou.
Prečitala som si informácie z linku, kt. mi boli odporučené v predchádzajucej odpovedi, čo bolo veľmi cenné. Ďakujem za radu. Kupila som si 12 druhov nosod roznych chorob, kt. sa v Indii vyskytuju. Našťastie som mala možnosť na seminári Ch.Kurza kratko pohovoriť s homeopatom, ktorý dlhodobo žije v týchto končinách sveta – Radkom....., kt. mi užite nozod pred cestou tiež odporučil a má s nimi veľmi dobru skusenosť, registruje vysoku učinnosť. Ja som si vybrala 5 nosod na choroby, kt. sa v oblasti, do kt. sme išli najviac vyskytuju a tie som užila. Užili sme ich piati, neboli sme klasicky očkovaní. Dvaja z našej vypravy mali klasické očkovanie. Počas celeho pobytu nikto z nás piatich neochorel na žiadnu chorobu, dvaja klasicky očkovaní – tam sa raz vyskytla hnačka, raz vysoká horučka so zvracaním – liečila som na základe obrazu / Gels.1M – do 24 hodín bola zdravá/, hnačku si riešil sám živočíš.uhlím. Liečila som ešte u dieťaťa kašel/Spong./ + kvapky MMS, prechladnutie z klimatizácie - /Acon./+kvapky MMS. Inak sa počas celého pobytu nevyskytol žiadny problém – čo ma samotnu veľmi milo prekvapilo pri indickej hygiene a zažili sme veľa presunov autobusmi a vlakmi – hygiena ??? – ani nechcite vedieť. Boli sme aj na indickej svadbe s vysokou koncentráciou ludí a jedlom, kt. sa nedalo kontrolovať – napriek tomu ochorela len jedna z nás – tá s klasickým očkovaním, ale bola veľmi rýchlo vyliečená Gels.1M. Nosody možem podla mojej skusenosti iba odporučiť, napriek možnému skepticizmu niektorých homeopatov. Odporučam do týchto končín pribaliť kvapky MMS a cocculine / veľmi používané – indická doprava je veľmi divoká – minuli sme celé balenie/. Ak by niekto chcel, rada poradím telefonicky, alebo mailom, poskytnem nozody.
sona.koysova@gmail.com, 0905/810843. Cestovatelom prajem pekné zážitky a pobyt bez nepríjemných ochorení.