Lujza
Založený: 08.08.2006
PríspevokZaslal: Št Aug 10, 2006 4:48 am Predmet: Odpovedať s citátom
mno, ja neviem, uz by ma na to nikto nenahovoril Laughing , nech si provuje ten, kto ma stoprove zdravicko, moja dusa je vysoko nachylna k depresiam...resp. malo stabilna pri zmenach, reagujem na zmeny okamzite a kto to ma potom doma vydrzat, ze...a vy, bylinka, provujete casto a ako t
nedala by som nikomu, ani neveriacemu tomášovi niečo čoby nemusel zvládnuť, on si nájde totiž svoju cestu, kde sa mu dá pomôcť, a verte spôsobov je veľa, teda netreba im tlcť do hlavy že len homeopatia im pomôže, každý má právo voľby, a každý má svoj rozum, sclerosis mult. sa nedá nasimulovať liekom, a určite nie na trvalo, tu nelieime chorobu, homeopat lieči človeka, a to je to, čo na to narážam už roky, proste ak by sa liečila choroba, stačí ak mi niekto pošle poštou chrípku, on môže ostať doma, a ja ju vyliečim, v tom je ale rozdiel, človek musí prísť, aby sa on liečil, jeho vitalita, a toto si netreba zamienať, teda sclerosis nehrozí, preto máte strach, lebo vlastne neviete podstatu liečby, ak ju človek vie, a vie že duša je podstatná, a telo to si ovláda a opatruje ako svoj chrám, potom dokáže viac, a proste dokáže toľko, koľko chce, a to je najpodstatnejšie, niekto sa narodil, aby nám prinášal radosť hlasom a piesnov, niekto preto, aby rúbal drevao, aby bolo čím kúriť v zime, aby sme nezamrzli, a niekto proste preto, či ono, a takto nejako vidím ja,
|
|