Slovenská akadémia klasickej homeopatie

Fórum pre záujemcov o homeopatiu a študentov homeopatie
Aktuálny čas je Pon Sep 30, 2024 12:33 pm

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina




Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: vypadávanie vlasov
PoslaťNapísal: Štv Jún 22, 2006 5:39 pm 
Je naozaj neuveriteľné, čo si ľudia dovolia napchať na takúto stránku... Dúfam, že to čoskoro "vyšupujete" preč. Ale to len tak na okraj. Sporadicky chodím na túto stránku, ale zdá sa mi, že nám národ nejako ozdravel, nikoho nič netrápi, tak si pripadám v tejto republike ako jediná notorická sťažovateľka na zdravotný stav. Znova mám problém a znova sa týka mojej dcéry. My stále tuším niečo riešime. Naposledy som sem písala, keď mala zápal pľúc - to bolo nejaké 2 mesiace dozadu, kedy sa podarilo zdolať túto chorobu pomerne rýchlo a úspešne - podľa môjho názoru za podpory Phosphorusu, ktorý som jej podávala podľa Vašej rady. Asi mesiac na to sa nám objavil ďalší problém, ktorý pretrváva dodnes, a nedarí sa ho zlikvidovať: dcére začali vypadávať vlasy. Netvoria sa jej lysinky, ani nič podobné, ale na môj vkus je to vypadávanie značné a už trvá dosť dlho. Najhoršie to býva ráno, kedy jej vyčešem pomerne veľký "chumáč", aj keď ten chumáč nie je z jedného miesta, ale tak symetricky z celej hlavy. No a umývanie vlasov je hotová pohroma, vtedy sa jej uvoľňuje vlasov najviac. Okrem toho jej vlasy vyzerajú ako spálené - také krepové, čo tiež predtým nemávala. Vzhľadom na to, že okrem šampónu a vlasy nepoužívame žiadnu chémiu, jediné, čo ma napadlo je, či to nemá súvislosť s tým zápalom pľúc /vtedy užívala aj Unasyn/.Lupiny sa jej momentálne netvoria, kožu má čistú, bez vyrážok či začervenaní, len pri korienkoch máva vlasy mastné a na koncoch suché. U lekára som s týmto problémom zatiaľ nebola. Ináč medzičasom som jej dávala Ferrum Phosphoricum 9CH - 2x denne, nakoľko mala nádchu a tiekla jej krv z nosa, ale predpokladám, že toto by nemalo mať vplyv na toto vypadávanie. Keby ste sa mohli povenovať môjmu problému, bola by som veľmi rada. Vopred ďakujem a všetko dobré.


Ohlásiť tento príspevok
Hore
  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: vlasy
PoslaťNapísal: Str Aug 09, 2006 7:53 am 
ako to myslíš, čo sem ľudia dajú??? som zvedavá.
čo sa týka vlasov, ak sa mastnia pri koreni, je to znak zdravého vlasu, , o to viac sa mastnia, o čo viac a častejšie dochádza k dráždeniu, teda hladenie , ískanie, a podobne, čiapočka....teda toto problém nie je, treba ešte počítačať aj s tým, že v lete každému padá viac vlasov , teda holohlavému nie, ten je výnímkou, ale teplo spôsobuje preťaženie aj vlasovému korienku, treba dbať na pitný režim, aby bol stabilný, teda každú hodinku pre dospelého dva deci vody, k tomu je potrebné denne štvrť minerálky, alebo ovocie a zelelnia, a inak, ak to ani potom neprejde, potom treba riešiť, napíš , koľko je to asi vlasov, čo padá, je to sto? viac? menej? sto je norma. a to je už dosť vlasov.


Ohlásiť tento príspevok
Hore
  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: Str Aug 09, 2006 3:34 pm 
Offline

Registrovaný: Uto Aug 08, 2006 4:00 pm
Príspevky: 7
co ludia napchali na tuto stranku? :lol: ja som tu nic take nenasla, mozno som zle hladala...


Ohlásiť tento príspevok
Hore
 Profil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: Pon Aug 14, 2006 8:19 am 
Offline

Registrovaný: Pia Feb 17, 2006 2:21 pm
Príspevky: 12
Bydlisko: Trenčín
ďakujem, že ste zareagovali - problém s vlasmi som medzičasom už vyriešila - pomohol "babský" recept. urobila som dcére vlasový zábal z domácej bravčovej masti, a bola som viac než prekvapená, vypadávanie vlasov prestalo (ináč jej vypadávalo denne viac než 100 vlasov, preto som to chcela riešiť). čo sa týka toho môjho výroku - "čo ľudia nenapchajú na túto stránku" - v čase, keď som písala svoju otázku, sem nejaký človek asi 3x po sebe umiestnil link na nejaké pornostránky, ale admin to medzičasom odstránil, preto to teraz vyzerá ako nezmyselná poznámka.


Ohlásiť tento príspevok
Hore
 Profil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: nuž
PoslaťNapísal: Ned Mar 31, 2013 12:16 pm 
to je asi problém všetkých diskusných stránok, tak čo už, aj tak sa ľudia zabávajú. nevedela som čo tu bolo, a teraz už viem, že som vlastne o nič neprišla, som rada, že ste problém odstránili, a že zabrala masť, toto som ešte nepočula, ale je to zaujímavé, a hlavne ak to aj pomohlo. všetko dobré.


Posledné zvýraznenie urobil Anonymous dňa Ned Mar 31, 2013 12:16 pm


Ohlásiť tento príspevok
Hore
  
Odpoveď s citáciou  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 124 hostia


Môžete zakladať nové témy v tomto fóre
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Slovenský preklad: phpbb3.sk | phpbb.sk.