Vazeny p.Petroci,
pekne dakujem za odpoved. Pokusim sa vam napisat o dcerke viac.
Tehotenstvo bolo bezproblemove, bola som iba trochu anemicka. Bola som pokojna, tesila som sa na malicku. Narodila sa 2 dni po termine, cize nacas.
Od narodenia bola velmi kludna, usmievala sa , velmi hrava, vsetko ju zaujimalo, rychlo sa vyvija, uz 10.mes.vedela chodit. Krasne spala aj cez den, aj vnoci max.2 x za noc ju kojim. Na jesen 2006 ju zacali trapit ekzemiky, zacala byt trochu nervoznejsia a v noci ju to velmi svrbi, budi sa castejsie. Inak spi s rukami hore, najcastejsie na brusku alebo na pravom boku, pri zaspavani , aj cez den sa pohrava s vlaskami. V posteli cestuje, prevracia sa, ale zle sny nemava. Inak mi zaspava aj sa ukludnuje na prsniku.
Je velmi citliva, ked jej nieco nedovolim, alebo jej deti vezmu hracku, zacne lutostivo plakat. nevie si tu hracku vybojovat, skor sa rozplace a pride s placom za mnou, ze jej to deti vzali. Citliva a lutostiva.
Vie sa aj hnevat, zadupe nohami, ale potom to ukonci riadnym placom, lebo vie, ze to na nas zaberie. Velmi rada sa hra s babikami, to najradsej, s detmi, napr.v piesku, so zvieratami, cita knizky stale, spieva si. Rada sa jasi, smeje sa, nahana sa. neustale si nieco rozprava, nie je ticho snad ani minutu. Velmi vyzaduje, aby sme sa jej venovali, nerada sa hra sama. Sama vydrzi iba chvilku s babikami. Spolocenska. Vesela, hrava.
Ma vela temperamentu, prihovara sa aj cudzim, ale ked sa jej niekto nepaci, tak place. Je naviazana na mna, ked ma zly den, tak chce byt iba so mnou. Ale inak vydrzi aj s babkami, dedkami aj cely den bezo mna.
Je tvrdohlava, casto robi to co chce ona, nie vzdy ma posluchne. Hadze veci na zem, rozhadze hracky, ale to patri asi k veku.
Okolo roka vobec nechcela sladke, chutilo je skor kyslaste ovocie ako visne, maliny, kysle jablka. Teraz uz viac chce sladke, pyta kekse, ale ma rada aj slane napr.cestoviny a privarky.
Este pred dvomi mesiacmi Zuzka mala stolicu pravidelne kazde rano, ale odkedy sme bral tu prvu homeopatiu pred 7 tyzdnami, kaka kazdy 3-4 den. Niekedy pritom ani nema hustu stolicu, niekedy velmi hustu. Cika dost pravidelne, aj pekne do serblika.
Zistovali na alergie na potraviny: soja, orechy, vajcia, psenica negativne, mlieko iba mierna neznasanlivost, vraj z toho to nemoze byt. Ale tato druha lekarka kazala na mesiac mlieko a vyrobky vysadit, ze uvidime. Su tomu dva tyzdne, ale zmena nenastala zatial.
Je asi skor teplokrvna, taka normalna.
Choroby: mala uz 3x antibiotika, angina, chripka, nalez v usku. Z uska jej dost casto tecie tmavy maz, davam jej tam kvapky, za dva dni je to prec, ale opakuje sa to. Ked je chora, mava vysoke horucky aj 39.5, davame zabaly a Paralen.
Ako som uz spominala, boji sa hmyzu a obcas sa rozplace aj pri cudzich, ked ju beru na ruky, ak sa jej nepacia.
Choroby v rodine: Ja som zdrava, obcas ma pobolieva zlcnik, tak 3x rocne. nedavno mi zistili v crevach kvasinky. Inak som zdrava.
Moja mama mala rozaceu na tvari 6.rokov je tomu, helicobacter je uz vylieceny, v rodine mame anamnezu na rakovinu hrubeho creva-. Ekzem tiez na rukach ma moja neterka, od narodenia uz 15 rokov.
Rodina otca: znizena imunita, borelioza u muzovej matky 2 roky.
Manzel je zdravy.
Snazila som sa napisat vsetko co viem. Ak este chybaju nejake informacie, rada vam odpoviem. Velmi dakujem za pomoc, a pockam este na vas dalsi nazor po tychto informaciach.
Pekny den Kubinova
|
|