nedá sa špecifikovať, že jeden prípad sa dá zrovnať k ďaľším desiatim, ale ak iné nie je v merku, potom prečo to nepoužiť, ved je známe, že homeopatia, nerobí skazu, ale môže urobiť zlý rpoving, čo sa dá okamžite zastaviť. ale aj tak na takéto niečo je lepšie ak spolupracujete ešte s niekym, je vám ta osoba veľmi blízka a to je nevýhoda, lehšie sa robí s cudzou osobou, lebo tam nevkladáme také veľké emocie, ale rozum. potom by som povedala že v štádiu v akom sa nachádza je potrebná dobrá rehabilitácia, a to denno denne, vhodné je odpočítavanie denne hodinu, ale rozdeliť na viac krát, od sto najprv dva, potom tromi a dalej, potomje potrebné čítať, písať a obnovovať to, čo tam bolo narušené, rehabilitácia by mala byť tri krát denne, aj ked lekári tvrdia nevládze, je to skutočne jedniná možnosť, ako sa vrátiť do roka na pôvodné miesto. potom je dobré ak sa podporí mozog, na to je aj viac iných liekov, k tomu je zase dobré aj pomodliť sa každý deň, je to tiež energia ktorá pomáha. ak chcete niečo osobne, potom vám admin dá na mňa číslo a môžeme prebrať. mala som minulý rok kamarátku v kome, bola to veľmi ťažká koma, zlomeniny na troch miestach lebky, silné zakrvácanie, ťažká trauma, lekári nedávali nádej, podarilo sa homeopaticky prebrať o desať dní, potom každý den tri krát denne som mala vybavený vstup k nej, a dráždila som ju slovom, aj som jej nadávala, že je pohodlná preto viac uroniť, potom prišli lieky, ale hlavne spomínaná rehabilitácia, stav bol horší, totálna strata pamäti, aj dlhodobej, aj krátko dobej, a teda bola ako malé zvieratko, nevedela ani že v tom momente kaka, a podobne, o dva týždne chodila, čo nikto neveril, ale jnajprv somju nasilu nosila a nútila ju pohybovať nohami, ako malé dieťa, ktoré kladie nôžky pred seba, je to reflex, ten zotrváva, potom skladašky, potom priestorové skladašky, potom počty, čítanie, písanie, komunikácia, tri krát denne, je to veľmi ťažká práca, treba zvážiť či na to človek má,ja som na kocni leta bola na tomuž tak zle, že som mala dokonca zvýšené , pomerne vysoké onomarkery, odporučenie znelo pkamžitá hystrektomia, tam som si uvedomila, že som podľahla, tak som musela bojovať sama so sebou, da sa to dokázať, dnes sa to zdá už lahké, ale rehabilitáciou urobíte veľmi veľa, treba komunikovať s lekármi, aby to bolo dovolené, oni majú o prácu menej, rehabilitácia od psychologičky bola veľmi slabá, asi by dnes bola mentálne zaostalá, ale ona funguje úplne tak isto ako pred tým, bylinka
|