Slovenská akadémia klasickej homeopatie

Fórum pre záujemcov o homeopatiu a študentov homeopatie
Aktuálny čas je Pia Nov 22, 2024 8:01 pm

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 2 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: herpes a tehotenstvo
PoslaťNapísal: Str Jún 24, 2009 2:18 pm 

DObry den,
prosim o radu - som v 5tt, na ohnabi sa mi vyhodili male pluzgieriky, bolia, z ktorych sa stanu chrasticky. je to v ochlpeni, a je to malicke. obcas to mavam, ale nemam odsledovane ci to nesuvisi s holenim. Viem ale, ze ked to mam, som chorlava, alebo prave nieco na mna lezie. Herpes na ustach ani nikde inde som nikdy nemala.
Prosim o radu, ci mozem uzivat nejake homeopatikum, a ci to teda moze byt aj herpes, a ci tento druh pripadneho herpesu moze nejako poskodit plod vo vyvoji.
Dalej by som poprosila o kompelxnejsiu radu ohladne vhodnych homeopatik v tehotenstve a co sa tyka ockovania deti. Viem, ze je potrebne popisat viacero podrobnosti...mozno osobne v ordinacii - alebo navrhnite.
Vdaka, zelam prijemny den.

Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: Str Aug 26, 2009 2:03 pm 
On-line
Site Admin

Nemame na zaklade Vsho opisu dostatocne priznaky na predpis. Mozno by mohlo ist o Rhus toxicodendron, ak by sa to zlepsovalo horucou vodou. Najlepsie by bolo normalne vysetrenie a skompletizovanie obrazu priznakov.
V tehotenstve je dobre byt opatrny. Homeopatia je velmi setrna liecba, ale predsa len tieto lieky su ucinne, posobia na organizmus a pri nespravnom predpise moze dojst k naruseniu homonalnej rovnovahy.
Pokial ide o liecbu tehotenskych tazkosti, porodu a poporodneho obdobia, odporucam Vam vybornu knihu Homeopatie pro těhotenství a porod, Richard Moskowitz. Je prelozena do cestiny.
Kazdemu ockovaniu by som sa snazil vyhnut. Som presvedceny, ze ockovanie sposobuje vazne poskodenie imunitneho a nervoveho systemu a sposobuje ako hlavny faktor prudky narast pripadov alergie, rakoviny, sclerosis multiples, autizmu, parkinsonovej choroby, autoimunitnych ochoreni a dalsich zavazny chorob.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 2 ] 

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 15 hostia