No hej, ja som pánovi Šebejovi, (všimnite si napísala som aj veľké Š, čo bežne nerobím, aby som ho neurazila) napísala list, a on ani len neodpovedal. teda o čom je potrebné hovoriť s tými, čo sú dobré platení, a nemajú iné na robote, teda majú čas sa pripravovať za peniaze niekoho iného. ja to všetko považujem za hru, niekoho , kto dá povel napíš a on napíše, napíš tak a tak, napíše, dnes byť redaktorom, tak len bez vlastného názoru, lebo pravdu má ten, čo platí. však sa pozrite aké správy púšťajú denno denne na správach, ľudí strašia, je to ako motivačka na očkovanie. strach- očkovanie-strach očkovanie.
zabudlo sa, že voľakedy neboli antibiotiká a ľudia sa vyliečili aj bylinkami, sliepky tiež choreli a pokapali často aj v celej dedine, prevencia hypermanganum do vody, ale to by bolo moc lacné, tak ako zarobiť??
nedaj Bože by si tam pozvali divákov a určite by to bolo z nejakej cirkevnej školy, tak ako sa už stalo aj Dr. ˇŠtúrovej, vtedy tam zabudli priniesť polená a zápalky. takto sa bojuje, ved ale každý má svoju cestu, a je zodpovedný za nu sám, tak mnoho ľudí zistilo, že tetraciklin im iba rozbil chrup, je to ako jedna po papuli, a nič, tekutá strava, a nič sa nikomu nestalo. Merc ide odškodniť omyl, ktorý napáchal, lenže trištvrtina zomrela, teda nič, a tak dalej,
potrebné je skôr naučiť ľudí aby boli za seba zodpovední sami, lebo takto stále niečo haádžu či to už na lekára, lebo dostali desať liekov, ale oni ich sami užívali desať rokov a podobne, teda chyba v je ľudoch.
pozrite sa čo dávajú v správach, vraj solné jaskyne sú choré, plné svinstva a lekári , niektorí nie každý, povedali že je to pravda a poškodzuje to zdravie, kde boli tieto hlavy bambusové ked otvárali prvé veľkoobchody? čo tam nie je klíma? a ešte aká?? to už ale neškodí, je dobré tam nahnať stádo, ved je to zábava, nie?
teda bojovať môžem , ale nie ked je boj nečestný a niekto mi stále stojí za chrbtom a chce ma od zadu zraziť, aby ste nepohoreli, oni moderátori vedia ako to majú urobiť, aj ked to nemusí byť ich presvedčenie, ale je to ich chlebíček.
Doc.Dluholinský povedal v jednej správe pre Markízu, jod aj ostatné zložky v jaskyniach,(solnných) je účinný iba v zemi, teda v podzemných jaskyniach, ešte že to povedal, lebo od vtedy ked sa poraním, utekám do pivnice aby som si mohla streknúť jodisol. nebudete veriť, ale mám pocit, že to zaberá viac.
škoda že nie je smajlik, čo sa chcechce na celú
pekný den vám prajem. bylinka