Dobrý deň, poprosil by som o pomoc...
včera ráno som sa zobudil, bol som úplne v poriadku - zjedol som kinder mliečny rez, šiel som na hodinu do školy a keď som sa vrátil, ešte som si na hodinku a pol pospal. Zobudil som sa na to, že mám bolesti v žalúdku a keď som pomyslel na jedlo a hlavne na ten mliečny rez čo som zjedol, prišlo mi zle. Zrazu som dostal teplotu. Bolo mi ťažko na žalúdku, vyvolal som zvracanie, na chvíľku pomohlo, ale teplota stále stúpala. O 3 hodinky som sa viezol domov autobusom, a mal som pocit, že umieram. Bolo mi v tom autobuse veľmi zle, myslel som si, že mám teplotu nad 39 C. Prišiel som domov, ľahol som si do vane a snažil sa nájsť vhodnú teplotu vody - pričom viem, že ak mám problémy so žalúdkom tak mám problém zistiť, či chcem teplú vodu, alebo studenú, keďže to raz cítim tak a raz tak...
Ľahol som si do postele, dal som si panadol a Paragrippe, (svoju homeo lekárničku s milión liekmi mám samozrejme inde, keďže bývam naraz na 3 miestach).
V posteli som bol nekľudný, stále som sa prehadzoval, cítil som vnútorný nepokoj, bol som precitlivený - neznášal som som svetlo a hlavne elektrické spotrebiče pri sebe - alebo aj mobil. Vždy keď mám teplotu, mi to vadí. Teplotu som mal len 37,8. Ale tak je to so mnou vždy - stačí nízka teplota a ja sa už bojím, že zomriem i keď viem, že sa to nestane, ale vtedy som veľmi precitlivený, plačlivý, ľutujem sa a je mi ľúto aj druhých, ktorí sa o mňa musia starať. Celý deň som nič nejedol, mal som k jedlu veľkú averziu, hlavne pri myšlienke na mäso. Akurát som mal chuť na citrusy, aby mi zmiernili teplotu asi. V noci som mal divné sny, pomaly som aj začal blúzniť, potom som vysadil panadol a dával som si len Paragrippe, vždy keď som sa zobudil. Mal som pocit, že po 15 minútach sa vždy dostavil určitý pokoj, dýchanie, ktoré bolo predtým obtiažnejšie - často som si zhlboka vydýchol - sa zrazu zmiernilo a ukľudnilo. Mal som chuť na studenú vodu, celý deň.
Keď som sa ráno zobudil, bolo mi omnoho lepšie, teplotu mám asi tak 37,4 - ale nedokážem nič zjesť, aj keď chuť mám. Teda aj to zjem, ale hneď to aj ide von, po pár minútach. Už som aj schudol 3 kilá. (čomu sa zrovna neteším, keďže beriem gainer na nárast svalovej hmoty).
Zajtra ráno idem do BA - kde mám svoju lekárničku, mám aj typ, čo by zabralo - asi z 3 liekov, ale nechcem zavádzať... vedeli by ste mi prosím pomôcť? Potreboval by som to dosť rýchlo, keďže zajtra musím do práce.
Ďakujem vopred .......... Tomi